Redactie 112 0 reactie(s) di 16 januari 2018, 19:57

Woninginbraken in Zeewolde

Laatste update: 22 aug 2021 14:25 uur

ZEEWOLDE – De afgelopen week is Zeewolde opgeschrikt door verschillende woninginbraken. Helaas heeft de politie in deze zaken (nog) geen aanhoudingen kunnen verrichten.

 

Mocht u het een en ander gezien of gehoord hebben, of anderszins informatie kunnen verstrekken over deze woninginbraken, dan verzoeken wij u om contact met de politie te Zeewolde op te nemen via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.

112, daar pak je ook inbrekers mee!
U kent uw wijk het beste. Denkt u dat er iets niet in orde is? Dan is dat meestal ook zo. Ziet u verdachte personen in uw buurt? Of ziet u mensen die niet in uw buurt thuishoren en veel aandacht hebben voor woningen in de buurt? Bel dan gelijk de politie via 112!

 

Let erop hoe de personen eruit zien en in welke richting ze vertrekken. Geef deze gegevens aan de politie door. Noteer ook het merk en kenteken van een eventueel vervoermiddel. Het is van belang om zo snel mogelijk te bellen. Een inbreker heeft slechts enkele minuten nodig om zijn slag te slaan en er vandoor te gaan.
Door uw melding kan de politie snel ter plaatse zijn en de inbrekers oppakken.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons