Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 april 2015, 18:03

Zeewoldenaar (16) aangehouden voor uitgeven vals geld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:12 uur

ZEEWOLDE – De politie heeft een 16-jarige Zeewoldenaar aangehouden als verdachte van uitgifte van vals geld.

 

De politie kreeg vanaf 27 maart meerdere meldingen van ondernemers bij wie betaald zou zijn met vals geld. De politie startte een onderzoek in. De valse bankbiljetten zijn inbeslaggenomen. Op basis van een duidelijk signalement en veiliggestelde camerabeelden, kon de politie de 16-jarige verdachte op maandag 13 april aanhouden. Bij een doorzoeking in zijn woning aan de Lemsterweg werd onder andere vals geld aangetroffen.

 

Samenwerking
De aanhouding van de verdachte werd mogelijk, mede dankzij een goede samenwerking tussen de politie en ondernemers van Zeewolde.

 

Alert op vals geld
De politie raadt ondernemers aan om extra alert te zijn op vals geld. Als u vals geld heeft aangenomen of twijfelt of u vals geld heeft aangenomen, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.