Logo 112Flevoland

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 april 2015, 14:54

Zwartrijder mishandelt NS-personeel in Almere

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:12 uur

ALMERE – Op zondag 26 april werd personeel van de Nederlandse Spoorwegen bedreigd en mishandeld door een man zonder vervoersbewijs. De politie hield de man aan.

 

Rond 8.30 uur controleerde een conducteur ter hoogte van Almere een man die in de trein zat richting Vlissingen. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een vervoersbewijs. Een tweede conducteur kwam erbij, maar de man wilde geen medewerking verlenen en bedreigde de conducteurs. Op station Almere Centrum is de verdachte uit de trein gezet en overgedragen aan een controleteam van de NS. De man werd agressief en mishandelde twee medewerkers. De politie kwam erbij en kon de verdachte, een 33-jarige man uit Almere, aanhouden. De slachtoffers van de mishandeling zijn ter controle naar het ziekenhuis gegaan.

112 Almere

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Almere lees je in onze categorie 112 Nieuws Almere. Alle 112 alarmeringen uit Almere kan je live volgen via 112 meldingen Almere.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Flevoland

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Flevoland
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.